Ταχύτατοι Χρόνοι Ψησίματος

Με τα multi-grill BISTRONIK® επιτυγχάνουμε μείωση στο χρόνο ψησίματος έως και 80%, εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων πελατών ανά ώρα και άρα μείωση του απαιτούμενου προσωπικού.

clock

 

 

 

Υψηλής ποιότητας ψήσιμο σε εμφάνιση και γεύση

Τα multi-grill BISTRONIK® αξιοποιούν στο ψήσιμο δύο θερμαινόμενες πλάκες (πάνω και κάτω) που σε συνδυασμό με τους ταχύτατους χρόνους ψησίματος, επιτυγχάνουν το κλείσιμο των πόρων (θωράκιση) του κρέατος, του ψαριού, του κοτόπουλου κ.α.

Ως αποτέλεσμα αυτού, τα παραπάνω είδη διατηρούν όλους τους φυσικούς χυμούς τους, γίνονται πάρα πολύ ζουμερά και μαλακά, ψήνονται ομοιόμορφα χωρίς να χρειάζονται αναποδογύρισμα και είναι ασύγκριτα τόσο σε εμφάνιση όσο και γεύση.

Παράλληλα το κράμα μετάλλου των πλακών τους (από τιτάνιο  με αλουμίνοι στη σειρά Ε ή duranel στη σειρά BS) ενδείκνυται για υγιεινό ψήσιμο.

 

 

 clubmprizolesburger

 

Τεράστια οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος

Το κράμα μετάλλου των πλακών των multi-grill BISTRONIK® (από τιτάνιο ή duranel με εσωτερικό πυρήνα θερμότητας), το σύστημα THERMO-SYSTEM (που διαθέτουν όλα τα μοντέλα) και που συγκρατεί (αντανακλά) τη θερμότητα που διαφεύγει, καθώς και οι ταχύτατοι χρόνοι προθέρμανσης και ψησίματος, εξασφαλίζουν εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος έως 80%.

 

energy-saving

   

Απίστευτη ευελιξία εφαρμογών

Με τα multi-grill BISTRONIK® έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία από:

σνακ (τοστ, club sandwich, κρέπα, burger, τορτίγια κ.α.)
πρωινά (ομελέτα, αυγά μάτι, μπέικον κ.α.)
κρεατικά (μπριζόλα, φιλέτο, μπιφτέκι, σουβλάκι κ.α.)
- παναριστά (σνίτσελ, κοτομπουκιές, κροκέτες κ.α.)
- ψαρικά (φιλέτο ψαριού, ψάρι μερίδας κ.α.)
- θαλασσινά (γαρίδες, χταπόδι, κ.α.)
- λαχανικά (μανιτάρι, κολοκύθι, μελιτζάνα, πιπεριά κ.α.) 

Οι πλάκες των multi grill BISTRONIK® δεν έχουν πόρους, με αποτέλεσμα να μην μεταφέρονται οσμές από το ένα είδος στο άλλο.   


 fish3

omeleta

 

 

 Χαρακτηριστική ευκολία στη χρήση  

Τα multi-grill BISTRONIK® με την αξιοποίηση των δύο θερμαινόμενων πλακών κάνουν το ψήσιμο πολύ εύκολο, χωρίς τα είδη που ψήνουμε να χρειάζονται αναποδογύρισμα. Απλώς τοποθετούμε το είδος που θέλουμε να ψήσουμε και κατεβάζουμε την επάνω πλάκα.

Παράλληλα όλα τα multi-grill BISTRONIK® συνοδεύονται από βιβλιαράκι οδηγιών χρήσης και συνταγών. 

 Siegel EasyToUse
   
 

Μεγάλη άνεση στην καθαριότητα

Οι επιφάνειες ψησίματος (πλάκες) των multi-grill  BISTRONIK® καθαρίζονται πολύ εύκολα, χωρίς τη χρήση χημικών, μόνο με νερό και σφουγγάρι, ενώ το μηχάνημα είναι ακόμη ζεστό.

 easyclean